Spaargaren en Anker vervangen Japans duo op Wheelchair Doubles Masters

22/11/2017

Ruben Spaargaren en Carlos Anker zijn toegevoegd aan het deelnemersveld van de Wheelchair Doubles Masters in Bemmel na het terugtrekken van Takuya Miki en Takashi Sanada.

Het Japanse duo heeft zich vanwege een blessure op het laatste moment teruggetrokken. De Nederlandse reserves maken hun debuut op de seizoensfinale dubbelspel. Ze staan woensdag in sporthal De Schaapskooi meteen tegenover één van de outsiders voor de titel, het Argentijns/Nederlandse duo Gustavo Fernandez/Maikel Scheffers, als derde ingeschaald.

Bij de loting voor het vrouwentoernooi werd het als eerste geplaatste koppel Marjolein Buis/Diede de Groot ingedeeld bij de Duits/Nederlandse combinatie Sabine Ellerbrock/Aniek van Koot en het Italiaans/Duitse koppel Guilia Capocci/Katharina Kruger. Buis en De Groot beginnen vandaag (woensdag) vanaf 19.00 uur tegen Capocci en Kruger op het centre court.

In de andere groep komt er ook een landgenote in actie op de openingsdag van het toernooi in Bemmel. Michaela Spaanstra en haar Britse partner Louise Hunt treffen Dana Mathewson en Lucy Shuker vanaf 18.00 uur op baan 1.

Klik hier voor het speelschema van woensdag 22 oktober. Ga voor meer informatie naar de toernooiwebsite.

Onze partners en sponsors

To search, begin typing