Tijdens de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters worden naast de topwedstrijden nog vele activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd. Zo wordt er een scholenprogramma voorafgaand aan en tijdens het evenement georganiseerd en vinden er verschillende clinics en bijeenkomsten plaats. Het programma van side-events dat georganiseerd wordt in aanloop naar en tijdens het evenement is onderdeel van een maatschappelijk programma dat gedurende een jaar tijdens alle toprolstoeltennisevenementen is uitgerold. Benieuwd naar wat er tijdens de Doubles Masters allemaal te doen is op het park? Hieronder volgt een opsomming van alle activiteiten en bijeenkomsten:

Voorafgaand aan het evenement

Voorafgaand aan het evenement vinden er rolstoeltennisclinics plaats op basisscholen in de gemeente Lingewaard. Kinderen maken tennis met de (rolstoel)tennissport onder leiding van de Esther Vergeer Foundation. De deelnemende scholen ontvangen een lespakket over rolstoeltennis en het evenement en kunnen een les in het teken van deze sport geven op school. Tot slot zijn deelnemers aan de clinics op scholen uiteraard uitgenodigd om een clinic te volgen tijdens het evenement en de deelnemers aan te moedigen op de tribune.

Tijdens het evenement

Woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 november 2018

Op deze dagen zijn basisscholen en middelbare scholen uit het reguliere en aangepaste onderwijs uitgenodigd om rolstoeltennisclinics te verzorgen op het evenemententerrein. De Esther Vergeer Foundation verzorgt deze clinics. Kinderen maken op een ludieke manier (verder) kennis met rolstoeltennis en zijn vervolgens van harte welkom om plaats te nemen op de tribune om de toppers aan te moedigen. Mascottes ACE & LOVE zijn uiteraard aanwezig om de kinderen een high five te geven.

Alle dagen

Verspreid over de evenementdagen vinden er vele bijeenkomsten en congressen plaats in de speciaal ingerichte vergaderruimte. Verschillende doelgroepen komen bijeen: de ondernemersvereniging van de regio Lingewaard, samenwerkingspartners en collega’s van De Onderwijsspecialisten, trainers van Uniek Sporten, enzovoorts. Daarnaast vinden ook verschillende interne KNLTB bijeenkomsten plaats tijdens de Doubles Masters.

Heeft u interesse in één of meerdere van bovenstaande side-events?Neem dan contact op met Yvon Roelofs via y.roelofs@knltb.nl.

 

Onze partners en sponsors

To search, begin typing