Kaartverkoop Uniqlo Wheelchair Doubles Masters gestart

31/10/2017

De kaartverkoop voor de Uniqlo Wheelchair Doubles Masters in Bemmel is officieel van start gegaan. Grijp deze uitgelezen kans om de beste rolstoeltenniss(t)ers ter wereld in actie te zien in het dubbelspel, een discipline die garant staat voor spektakel. Toegang tot de Uniqlo Wheelchair Doubles Masters is gratis op woensdag, donderdag en vrijdag. Kaarten voor het finaleweekeinde kosten slechts 5 euro en zijn hier te bestellen. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is de toegang alle dagen vrij.

Het komt niet vaak voor dat er een internationaal rolstoeltennistoernooi op vaderlandse bodem wordt gehouden. Sterker nog, de Wheelchair Doubles Masters  zijn een unieke kans voor Nederlandse tennisliefhebbers om de toppers in het rolstoeltennis in actie te zien. Namens Nederland doen Marjolein Buis, Diede de Groot, Aniek van Koot, Michaela Spaanstra en Maikel Scheffers mee. Sam Schröder heeft zich wegens ziekte moeten terugtrekken van deelname.

Buis en De Groot doen samen een gooi naar de (officieuze) wereldtitel, terwijl Van Koot en Spaanstra een duo vormen met respectievelijk Sabine Ellerbrock en Louise Hunt. De Groot veroverde vorig jaar met de Britse Lucy Shuker de wereldtitel op een door afzeggingen geteisterde seizoensfinale in het Amerikaanse Mission Viejo.

Scheffers is samen met de Argentijn Gustavo Fernandez een outsider voor de titel in het herendubbelspel.

 

Onze partners en sponsors

To search, begin typing